Proceq

O poduzeću Proceq

Poduzeće Proceq iz Švicarske, osnovano 1954., vodeći je proizvođač visokokvalitetnih rješenja za ispitivanje za različite grane industrije. Poduzeće ima snažan tim za istraživanje i razvoj u svojem sjedištu u Švicarskoj koji kontinuirano stvara proizvode koji se proizvode u Švicarskoj a koji uključuju najnoviju tehnologiju i standarde koje postavlja industrija. Budući da ima podružnice u Sjevernoj i Južnoj Americi, Ujedinjenom Kraljevstvu, Rusiji, Srednjem Istoku, Kini i Singapuru, poduzeće može svojim kupcima diljem svijeta pružiti izvrsnu lokalnu podršku.

Poduzeće Proceq SA posluje u skladu s ISO 9001 i IQNetposjeduje potrebne certifikate.

R&D

U poduzeću se posebna pažnja posvećuje pretvaranju složenih scenarija u jasno razumljive oblike kao što su tehnike snimanja i intuitivni prikaz podataka. Poduzeće želi dodatno iskoristiti nove tehnologije koje uključuju IoT povezivost, zajedno s osjetnicima, mobilnim uređajima, umjetnom inteligencijom i računarstvom u oblaku, stavljajući pritom poseban naglasak na softverska rješenja i jednostavnu nadogradnju. Osim svakodnevne komunikacije s korisnicima naših proizvoda, bitna nam je suradnja sa zanimljivim partnerima diljem svijeta koji donose svježe znanje u našu organizaciju. Poduzeće ima uzbudljive planove za budućnost koji uključuju nekoliko inicijativa organskog uzgoja, pri čemu ćemo zadržati partnerstva i rast iuz stjecanje u području prenosivih NDT uređaja.

Lanac proizvodnje / opskrbe

Proceqova suvremena infrastruktura smještena je u našem novom objektu u sjedištu u Schwerzenbachu u Švicarskoj. Naš visoko-učinkoviti lanac opskrbe jamči vrhunsku švicarsku kvalitetu i brzu isporuku. Ponosni smo na čvrste veze koje održavamo sa svim našim dobavljačima s kojima proaktivno surađujemo u ranim fazama i procesima razvoja radi održavanja najviše kvalitete proizvoda. Proceqov lanac opskrbe nudi širok raspon vještina kao što su nabava, sastavljanje, kalibracija, provjera kvalitete i vrhunski servis i popravak.

Prodaja

Proceqov prvoklasni tim za prodaju i podršku omogućuje našim kupcima da dobiju najbolje savjete i najbrži odgovor na tržištu.

Proceqove podružnice koje su raširene diljem svijeta, u Sjevernoj i Južnoj Americi, Ujedinjenom Kraljevstvu, Rusiji, Srednjem Istoku, Kini i u Singapuru, nadopunjuje međunarodna mreža certificiranih partnera. To nam omogućuje da svojim međunarodnim kupcima pružimo odličnu lokalnu podršku.

Tectus grupa

Proceq ie dio Tectus grupa, obiteljske multinacionalne kompanije sa sjedištem u Zürichu u Švicarskoj. Poduzeće je izvršilo različita ulaganja i aktivno je u sedam tržišnih segmenata. 2015. godine Tectus grupa je osnovala Tectus Dreamlab Pte Ltd u Fusionopolisu u Singapuru – nadopunivši svoj postojeći objekt u Švicarskoj. Tectusov Dreamlab tim usmjeren je na suvremeno, interfunkcionalno istraživanje i radi na interdisciplinarnim projektima istraživanja i razvoja koji se temelje na postojećem stručnom znanju unutar Tectus Grupe koje kombiniraju s novim tehnologijama i mogućnostima raznih istraživačkih platformi u Singapuru.

Infratest Adria d.o.o.
Balokovićeva 29
Zagreb, CROATIA
+385 99 212 0237
+385 98 360 852
info@infratestadria.hr

Naslovna
O nama
Usluge
Kontakt
Uvjeti korištenja Internet stranica
Izjava o sigurnosti i privatnosti
Partneri i njihove Internet poveznice