KERN

Tipični KERN!

Mechanikus Gottlieb KERN osnovao je svoje poduzeće 1844. godine i proizvodio najtočnije vage u svoje vrijeme. Njegova je tvrtka postala središnja ćelija međunarodno poznatog pogona za proizvodnju preciznih vaga iz južne Njemačke.
Više od 170 godina iskustva i posvećenost kvaliteti omogućili su nam da postanemo specijalisti u području vaganja, a marka KERN postala je sinonim za preciznost i pouzdanost. Neovisno smo obiteljsko poduzeće srednje veličine, trenutačno u 7. generaciji, registrirano u južnoj Njemačkoj.
KERN je akreditiran u skladu s DIN ISO 9001:2008 i posluje na svjetskoj razini.
Raditi s tvrtkom KERN je lako, a naša posvećenost zadovoljavanju naših kupaca nikad ne prestaje. Možda upravo zbog toga možemo slijediti svoje korijene toliko daleko u prošlost.
Otkrijte KERNov put do uspjeha: brzina – sposobnost – pouzdanost – svestranost!

Činjenice o KERNu i filozofija poduzeća

Kamen temeljac današnjeg poduzeća srednje veličine postavio je Gottlieb KERN 1844. kad je pokrenuo radionicu preciznih radova.
Naziv našeg poduzeća koje je oduvijek u obiteljskom vlasništvu znači kontinuitet i stalni rast.
Godine iskustva i sveobuhvatni raspon proizvoda od iznimne su važnosti za ostvarivanje posebnih prilagođenih želja.
Tradicionalno blizak odnos s lokalnom trgovinom omogućuje nam brzu povezanost s korisnikom. Savjetovanje, prodaja i usluge iz jednog izvora učinkovite su i pružaju se povoljnim cijenama.
Već desetljećima održavamo odnos s mnogim od naših distributera. Naš najdugovječniji kupac uspješno prodaje KERNove vage više od 140 godina.
Učinkovita suradnja sa specijaliziranim trgovinama usmjerena je na kupce kojima jamči stručne i brze konzultacije.
Raspon isporuke uključuje cjelokupni spektar tehnika vaga, uglavnom industrijskih, laboratorijskih i ispitnih vaga te DKD kalibracije. Vjerojatno ne postoji drugo poduzeće s više iskustva. Naročito u području srednjih i razumnih cijena. Upravo nam to daje snage kad se radi o robusnim i jednostavnim vagama.

KERN nudi sve potrebno – pod normalno.

Infratest Adria d.o.o.
Balokovićeva 29
Zagreb, CROATIA
+385 99 212 0237
+385 98 360 852
info@infratestadria.hr

Naslovna
O nama
Usluge
Kontakt
Uvjeti korištenja Internet stranica
Izjava o sigurnosti i privatnosti
Partneri i njihove Internet poveznice