NDTJames
James Instruments Inc.

 Dobro ispitano – dobro izgrađeno!

James Instruments Inc. specijaliziran je za opremu za nedestruktivno ispitivanje betona i ostalih građevnih materijala. Za poboljšanje građevinske infrastrukture najvažniji su alati kojima se procjenjuje stanje postojeće strukture. Primjenjuju se tehnike destruktivnog i nedestruktivnog ispitivanja (NDT). Destruktivna ispitivanja mogu osigurati izravne informacije, no relativno su skupa, dugotrajna i uzrokuju oštećenje objekta. Rezultati destruktivnog ispitivanja ne mogu se procijeniti pomoću statističkih pristupa zbog ograničenog broja mjesta u objektu koje se može ispitati bez oštećivanja strukture. S druge strane, tehnike nedestruktivnog ispitivanja (NDT) relativno su jeftine za primjenu, a pomoću njih se može pronaći, odrediti lokaciju i opisati nedostatke i oštećenja u objektima od betona, drva i ostalih građevnih materijala bez ostavljanja nepoželjnih diskontinuiteta ili prouzročivanja oštećenja na betonskim dijelovima.

James Instruments Inc. vodeći je proizvođač opreme za nedestruktivno ispitivanje građevnog materijala. Točnije, projektiramo, proizvodimo i prodajemo najnapredniju opremu za ispitivanje betona, keramike, drva, stolarije, žbuke, gipsa i ostalih krupnozrnatih materijala. Nabavljamo instrumente za: mjerenje čvrstoće (i sveukupne i vlačne), lociranje armatura i ostalih predmeta u betonu i stolariji, određivanje gustoće i ultrazvučnu analizu materijala, analizu korozije i, na kraju, određivanje vlage u betonu i ostalim građevnim materijalima. I više. James Instruments Inc. – robusna, kvalitetna oprema za terensku primjenu – uz podršku tvorničkog servisa i programa kontinuiranog istraživanja i razvoja.

Za detaljnije informacije o bilo kojem od ovdje prikazanih proizvoda možete nam se obratiti telefonom, poštom ili e-poštom. Međunarodne kupce molimo da nam se obrate kako bi saznali tko je distributer u njihovoj zemlji. James Instruments član je organizacije ASTM & ACI, kao i drugih vodećih organizacija za građevne materijale. Svi su proizvodi sljedivi prema NIST-u.

Infratest Adria d.o.o.
Balokovićeva 29
Zagreb, CROATIA
+385 99 212 0237
+385 98 360 852
info@infratestadria.hr

Naslovna
O nama
Usluge
Kontakt
Uvjeti korištenja Internet stranica
Izjava o sigurnosti i privatnosti
Partneri i njihove Internet poveznice