O nama

S timom kvalificiranih inženjera i stručnjaka razvijamo i proizvodimo strojeve za pakiranje i prosijavanje za primarnu industriju. Nudimo inovativna rješenja za tehnologiju pakiranja, skladištenja, logistike i obrade.
Proizvodimo originale s globalnom reputacijom.

Dva poslovna područja pod jednim krovom
Mi smo tradicionalna srednje velika obiteljska tvrtka. Pod jednim krovom objedinjujemo dva poslovna područja: tkanje žice i tvornica strojeva. Područje tkanja žica proizvodi tisuće različitih vrsta žičane mreže za tehniku prosijavanja, filtriranja i mjerenja. I u području arhitekture oni imaju svoje čvrsto mjesto. A tvornica strojeva specijalizirana je za tehnologiju pakiranja i obrade. Proizvodi i prodaje sustave i postrojenja za punjenje i obradu rasute robe.

Naša jamstva za uspjeh
Inovativnost i otvorenost prema svijetu su od osnutka tvrtke HAVER & BOECKER 1887. godine jamstvo za naš uspjeh. K tome dolaze podrška obitelji vlasnika i velika prilagodljivost ekonomskim uvjetima koji se drastično mijenjaju.

Blizu Vas diljem svijeta
Kao ambiciozni dobavljač na globalnom tržištu, uvijek razvijamo proizvode i proizvodne procese koji uspostavljaju trend, a koji su također prilagođeni potrebama vašeg tržišta, ali i zahtjevima sve veće globalizacije. Naše međunarodne aktivnosti garantiraju vam stalnu dostupnost i podršku u skladu s vašim očekivanjima i zahtjevima.

Infratest Adria d.o.o.
Balokovićeva 29
Zagreb, CROATIA
+385 99 212 0237
+385 98 360 852
info@infratestadria.hr

Naslovna
O nama
Usluge
Kontakt
Uvjeti korištenja Internet stranica
Izjava o sigurnosti i privatnosti
Partneri i njihove Internet poveznice