FORM+TEST GmbH

Tehničko znanje – Proizvodnja – Kvaliteta – Servis

Više od 55 godina razvijamo i proizvodimo ispitne uređaje u gradu Riedlingenu u Gornjoj Bavarskoj.
U početku malo poduzeće, razvilo se tijekom godina u međunarodno priznatog proizvođača ispitnih uređaja. Staro je poduzeće E. Seidnera uprava, zajedno s marljivim timom zaposlenika, restrukturirala u FORM+TEST, moderno poduzeće za ispitne sustave. Zahvaljujući suvremenim proizvodnim tehnikama, možemo ispuniti čak i najteže želje i zahtjeve koje znanost i industrija postavljaju pred visokokvalitetne ispitne sustave.
Zahvaljujući suvremenim proizvodnim tehnikama, možemo ispuniti čak i najteže želje i zahtjeve koje znanost i industrija postavljaju pred visokokvalitetne ispitne sustave.

Upravo su nam odlučnost, osiguranje i kontrola kvalitete, kao i poboljšanje kvalitete omogućili daljnje širenje naše pozitivne slike o poduzeću tijekom posljednjih nekoliko godina.
Naš tim od oko 80 zaposlenih razvija i proizvodi naše proizvode u modernim, funkcionalnim objektima na proizvodnoj površini od oko 7.515 m² (ukupna površina 16.098 m²).
Trenutačno se 12 mladih ljudi educira za sljedeće položaje: industrijski mehaničari u području strojarstva i sistemskih tehnika kao i industrijski službenici (žene i muškarci).

ISO 9001 – Certifikat za FORM+TEST

Certificirani smo u skladu s DIN EN ISO 9001 od 1996.

Certifikat ISO 9001

Infratest Adria d.o.o.
Balokovićeva 29
Zagreb, CROATIA
+385 99 212 0237
+385 98 360 852
info@infratestadria.hr

Naslovna
O nama
Usluge
Kontakt
Uvjeti korištenja Internet stranica
Izjava o sigurnosti i privatnosti
Partneri i njihove Internet poveznice